tiistai 29. heinäkuuta 2014

Make of vesieste

Eli tein tässä vähän aikaa sitten vesiesteen. Tästä  postauksesta tulee melko pitkä ja kerron siis miten tämä este on tehty. En kovin yksityiskohtaisesti ala kertomaan mutta suunnilleen :)

Isäni leikkasi pohjan ja reunat. Pohjasta tuli pituudeltaan 40cm ja leveydeltä 30cm. Reunat olivat korkeudeltaan 6cm ja pituudet siis vaihtelivat. Lyhin oli 30cm ja pisin 42cm

 
 
 
 
Sitten mitattiin reunat sopivan kokoisiksi. Ja leikattiin sirkkelillä ylimääräiset kohdat pois. Melko simppeli juttu eli en ala sitä tässä kovin tarkasti käymään läpi :D
 
 
Aloin siis laittamaan noita reunoja kiinni tuohon pohjaan ruuvaamalla. Laitoin kolme ruuvia per reuna ja lopuksi liimaa vielä eristämään veden. Toi liima on jotain mitä käytetään talon rakennuksiin sun muihin.
 
 
Laitoin sitä siis noin. Ja pyyhin vielä jollain paperilla niin pitää varmasti veden siellä missä sen kuuluu olla :DD

 


 
Melkein valmis, laitoin vielä ruuvit yläkulmiin myös että vesi pysyisi paremmin sisällä.
 
Lopuksi testasin vielä pysyykö vesi sisällä. Ja se pysyi hyvin, vaikka yhdestä kulmasta ilmeisessti vuotaa hieman vettä. Laitoin lisää liimaa jos pitäisi paremmin. Este pääsi jo kun hypytin mutka rataa. Laitoin sen liekkiesteen eteen.
  
Veljeni otti siis nämä kuvat joten ne ovat hieman heilahtaneet. postauksesta tuli hieman erilainen minkälaista halusi tehdä mutta toivottavasti tästä oli jollekki apua :D Mitä muuten tykkäätte postaus vauhdista? Laittakaa vaikka kommentteihin onko hyvä vai huono?
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti