tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sm-kisat + Uudestaan aloittelua!

Heippavaan!

Eli alotellaas sitte vähän alusta niin sanotusti :D Jos jotkut muistaa blogin karvanaamakainalossa niin sitä siis kirjoittelin ja loppu inspis siihen blogiin niin painostuksesta aloin kirjottamaan uudestaan ja nyt eri nimellä :D (hehhee). Joo mutta sen enempää jaarittelematta aloitetaan kisapostaus!

Oltiin siis 19-20.7 Sm-kisoissa molempina päivinä. Lauantaina oli sm-luokkina siis eliitti mutka ja pituushyppy ja mullahan ei tosiaan niissä ketään ollut. Väliluokkina oli helppo mutka ja kv mutka. Molemmat kanit oli mulla helpossa mutkassa ja oikein hyvin meni :)
Obelix meni ekan kierroksen vissiinkin kolmella virheellä(?) ja toisen kierroksen puhtaasti! Eli klassautui kv mutkaan ja sijoittui 5. Oon tosi iloinen ja tyytyväinen tohon pieneen :´) 
Bonita meni molemmat kierrokset yhellä virheellä eli sai klassauspisteen ja tarttee enää yhen nii on kv mutkassa! Tytty ei sijoittunut mutta ei se mitään kun oikeestaan olin vaa niitä klassauksia hakemassa :D
 


 
Mila ja Kira tuli siis meille yöksi :3 Ja mentiin sitten yhessä sunnuntaina. Sm-luokkina oli siis eliitti suora ja korkeushyppy ja mulla oli Bonita korkeushypyssä. Väliluokkina oli helppo suora ja vaikea suora. Milalla ja Kiralla meni helppoon suoraan kaneja niin tultiin semi aikasin sitten kisapaikalle. Just kun eliitti oli loppunu niin alko hirvee ukkonen ja kauheen hiostava ilma :( Luokat saatiin kyllä hyvin pidettyä ja kanit oli suojassa katoksen alla vaikka ei alkanutkaan satamaan onneksi. Loppu päivästä pidettiin siis korkeushyppy ja Bonita hyppäsi 65cm!! eli uuden ennätyksensä :)
 
 
Kisat olivat oikein mukavat, kiitokset kaikille :)
 
Seuraavaks oonkin sitten menossa 26.7 puotiharjuun kv suoraan Bonitan kanssa pelkästään. Ja sitten Mirkan epävirallisiin 2.8 helppoon mutkaan ja kv suoraan molempin kanien kanssa. Sitten vielä 3.8 puotiharjuun Bonitan kanssa helppoon mutkaan ja mietin vielä että ilmotanko Obelixin kv mutkaan kun oon sanonu että en kisaa enään Oben kanssa virallisissa.
 

2 kommenttia: