sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Puotiharju 21.9

 Juu eliiläs oltiin tänään kisailemassa Puotiharjussa. Luokkina oli molemmat kvt, vaikea mutka ja eliitti mutka. Kokonaisuudessaan kisat oli todellla kivat paria harmillista juttua lukuunottamatta. Sen verran sanon että Bonita karkasi ja Obelix kohtasi lumikon kompparissa. Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja nyt molemmat ovvat kotona täysin kunnossa! ♥ Mutta nyt itse asiaan.

Obelix
 
Pojan kanssa oltiin vaan suoralla ja Oben onneksi rata olis suht helppo. Ensimmäisellä kierroksella Obelix yllätti mut ja meni 4 virheellä! Ja toisella 7 virheellä koska en ollenkaan panostanut hypyttämiseen vaan annoin vaan mennä. Oon tositosi onnellinen Obelixin suorituksesta.
 
 


 
 
 
Bonita
 
 
Bonita oli kisaamassa molempia kveita. Suoralla Ensimmäinen kierros mentiin 2 virheellä jotka oli aikalailla omia mokiani, sillä paniikki iski kun kahdeksannella esteellä kuulutettiin 30sekuntia aikaa joten halusin vain tytön maaliin. Toisella kierroksella Bonski meni 1 virheellä! Nyt on sitten yksi klassauspiste suoralta.
Mutkalla taas Bonita meni ekan kierroksen 2 virhellä, ja toisen kierroksen 4. Rata oli kyllä omasta mielestä semi vaikea.
 
SUORA
 

 MUTKA
 


 
Postauksen kuvat on c) Mila, Kira, Siiri, Iris, Emma ♥

4 kommenttia:

  1. Bonita tykitteli hienosti! :3 Ja oli tosi kiva päivä! :D

    Teetkös muuten enää esteitä tilauksesta, ja paljonko suunnilleen pyydät niistä? Ku aattelin hankkia uusia esteitä, ja omat taidot ei oikee riitä (tai sit oon vaa liian laiska..) ?

    VastaaPoista
  2. Hienot kaniiit! :3
    Kyllä Obeki osaa!

    VastaaPoista