torstai 16. lokakuuta 2014

Epävirallista ja virallista

Joo niinkuin voittekin huomata, ei ole postauksia sen kummemmin näkynyt. Syytä siihen ei itseasiassa ole mutta kai se on vain kertakaikkiaan silkkaa laiskuutta tai aikaansaamattomuutta. No mutta nyt kirjoittelen oikein pitkän kisapostauksen. Itseasiassa oon samasta aiheesta kirjoittanut jo postauksen mutta kone lagasi ja sammui. Se siis poistui... Nyt itseasiaan.

Palojoki epv 5.10

Obelix 
Obelixin kanssa oltiin hyppimässä helpossa mutkassa, kv suorassa ja korkeudessa. Korkeuteen ilmoitin oikeastaan vain sen takia että aloituskorkeus oli 30cm ;)

Helpossa mutkassa Obelix meni ensimmäisen kierroksen yhellä virheellä jatoisen kierroksen supernopeasti ja puhtaasti! Olin tosi yllättyny kun poika vei luokan voiton! Ja klassautuui ulos luokasta vihdoinkin :)
Kv suorassa Obelix hyppäsi ensimmäisen kierroksen kai kuudella virheellä. Toisen kierroksen kahdella virheellä! 

Korkeushypyssä Obelix hyppäsi vain ja ainoastaan sen 30cm :D


Bonita
Bonitan kanssa taas hypittiin kv suorassa ja korkeudessa. 

Kv Suorassa Bonita meni ensimmäisen kierroksen juoksujalkaa puhtaasti! Ja toisella kierroksella taisi mennä kahdella virheellä. Tytty otti luokan voiton ja klassautuikin ulos koko luokasta :D Nyt ei kisata enää epävirallisissa kvta. 


Korkeudessa aloitettiin 50cm korkeudesta vissiinkin ja tytty hyppäsi 55cm. Bonita sijoottui jaetulle neljännelle sijalle :) 

Puotiharju 11.10

Bonita
Oltiin kisaamassa helppoa suoraa koska olin laskenut klassauspisteet väärin. Harmitti se ihan hirveästi. Tytty hyppäsi kuitenkin molemmat kierrokset yhdellä virheellä eli kisaa nyt VIRALLISESTI kvta.

Obelix
Todennäköisesti viimeistä kertaa tänä vuonna oltiin Obelixin kanssa kv suorassa. Ensimmäinen kierros mentiin seitsemällä virheellä ja toinen vissiin kuudella :D
EPV KISOJEN KUVAT OTTANUT ON SIIRI S JA EMMA
VIRALLISTEN KUVAT ON OTTANUT RONJA, JAPI JA IRIS
6 kommenttia: