tiistai 3. maaliskuuta 2015

Uusia ystäviä sekä klaukkalaa!

Muutamia päiviä sitten kirjotin Bonitan kuolleen. Se tuntuu pahalta ja tulee aina tuntumaan, tuntui myös Obelixin puolesta pahalta. Obelix eli kuitenkin yli vuoden kaverin kanssa, joten se oli aivan hukassa, apaattinen ja elämän haluton. Käänsi vain meille kaikille selän ei nuollut enää naamaa eikäs syönyt pähkinää. Toisaalta, eipä se ihme ollutkaan. Päätettiin ettei meno voi jatkua näin, obelle on saatava kaveri. Ei kovn kivalta tuntunut etsiä heti uutta kania, mutta Obelix oli aika huonossa jamassa jo. Kauaa ei poika ehtinyt yksin asustellakun uusi asukki tuli meille.

Kamppailin kahden rodun väliltä Leijonaharjas/luppa vai Hermeliini. Löysin aivan ihanan leijonaharjas/hermeliini risteytyksen mutta se oli jo myyty. Pitkään etsin ja lopulta Siriuksen kasvattajalla oli myynnissä 19.9.2012 syntynyt madagaskar hermeliini! Siitä kiinnostuin ja parin päivän päästä se haettiinkin.
Nimeltään neiti on Nightmary´s A One "Daisy". Oben kanssa tulevat oikein hyvin juttuun jo, asuavatkin samassa häkissä :) Ulkomuotoon olis Daisyn kanssa tarkoitus mennä ainakin kerran!


28.2 Klaukkalassa oltiin molempien kanien kanssa siis näyttelyissä/kisoissa!  Daisy oli helpossa suorassa sekä petissä, Obelix oli vain petissä. Kotona Daisy kuumotteleee tosi paljon hyppäämistä mutta kisoissa yllätti mut ja hyppäsi 4 virheellä molemmat kierrokset!! Ponnua tolta tytöltä tosiaan löytyy katotaan miten tästä lähtee esteura liikkeelle. Petissä neiti sai 93,5p ja 5p kuman :) 
Obelixin kanssa oltiin tosiaan vain pet-puolella, en viitti sisä kisoihin ees sitä ottaa. Petistä selvittiin pistein 92,5 oon ihan tyytyväinen siihen. Massaa pitää vaan vähän karistaa pois :) 

Milan sylissä on hyvä olla :)
Päivä oli tosi mukava kaikin puolin kiitos kaikille! ♥

Postauksen kuvat c. Kira L


6 kommenttia: