tiistai 28. huhtikuuta 2015

Petexpo 11-12.4.2015

Noniin postausta vihdoin ja viimein petexpo messuilta. Tulen nyt hieman myöhässä mutta messut menivät meidän osalta oikein hyvin! Viikonloppu oli oikein mukava ja se tuli vietettyä oikein mukavassa seurassa :)

Daisy
Daisy oli mulla vain lauantaina mukana petissä sekä esteillä. Esteiltä en olettanut suuria tuloksia, ne olivat kuitenkin neidin toiset viralliset kilpailut ja kaupan päälle messarissa. No neiti hyppäsi kuitenkin molemmat kierrokset helpossa suorassa kolmella virheellä :) Toisella kierroksella yksi oli oma virheeni. Pet puolella sen sijaan  Daisy pärjäsi oikein mainiosti.  Hämmennyin todellakin kun arvostelupaperissa oli 95.5p :D Tällä tuloksella neiti nappasi itselleen lahjoituspalkinnon, 5p Kuman, avoimien naaraiden lkv 3 sekä BIS 3! Siinä vaiheessa olin kyllä ihan pyörällä päästäni ;D BIS palkinnon mukana neiti sai myös 15kg säkin Rabbit Royalia. 

Laatu on hieman heikko mutta kuva otettu kännykällä.

Obelix
Obelixin kanssa oltiin taas vuorostaan sunnuntaina näyttelyissä. Pisteitä pojalle tuli 90.5 :D Karva ei ollut oikein näyttely kuosissa eikä kovin moni muukaan asia. Yhden lahjoituspalkinnon Obe mukaan nappasi nimellä touhutassu :D Söpöä. Obelix oli myös epävirallisessa tiimihypyssä hyppimässä Siirin kanin Daimin kanssa! No eihän kaksikko kovin hyvin menestynyt kun Obelix tiputti 7 estettä x) Noo joskus toisten sitten. 

Nyt ollaan lauantaina menossa sitten puotiharjuun molempien kanien voimin :DDD Daisy helpossa suorassa ja Obelix kv suorassa. Saa nähdä miten Obelix ottaa asian :D

6 kommenttia: