maanantai 10. elokuuta 2015

Ph 11-12.7 epv 19.7 Ph 2.8

Nyt sitten vähän kisapostausta :D 11-12.7 oli puottarissa kaksi päiväiset kisat. Anniina tuli meille myös perjantaina yöksi ja oli oikein kiva viikonloppu! (postauksen kuvat: Emma S, Karoliina L,  Siiri S, Carolina S. Videot: Kira L, Mila L).

Lauantaina Obelix kisasi kv mutkaa. Obe  hyppäsi 4 virheellä ja c arvostelun vuoksi se ei riittäny toiselle kierrokselle. Mutta tosi hyvin poju meni!


Helpossa mutkassa Daisy meni molemmat kierrokset puhtaastija saitoisen klassauksensa mutkalta! Ollaan siis yhden päässä kv mutkalta. Suoristus riitti myös viidenteen sijaan :) On se vaan niin hieno tyttö!Sunnuntaina: Kisattiin vain Daisyn kanssa. Oli neidin ensimmäinen kv suora! Sateesta huolimatta D hyppäsi ensimmäisen kierroksen kolmella virheellä ja toisen kahdella. Vauhtiakin oli oikein kiitettävästi, oikein hienot suoritukset :)


https://www.youtube.com/watch?v=uDehiEBiJTc
(Kaksipäiväisten radat!)

19.7 oltiin myös kisaamassa epävirallisissa palojoella. Daisy kisasi helppoa suoraa ja mutkaa, Obelix vaikeaa suoraa. 
Daisy meni helpossa suorassa ensimmäisen kierroksen puhtaasti ja toisen yhdellä virheellä :D Sijoituksiin suoritus ei riittänyt. Helpossa mutkassa taas molemmat kierrokset puhtaasti ja sijoittui kolmanneksi! Obelix puolestaan meni ekan kierroksen kuudella ja toisen viidell :D hyvin vaikeaksi suoraksi!
2.8 Kisailtiin Puotarissa taas! Daisy kisasi kv suoraa ja helppoa mutkaa. Kvssa ensimmäisen kierroksen Daisy hyppäsi kahdella virheellä, ja toisen kierroksen yhdellä! Avattiin klassauspistetili nyt myös kv suoralta! 
Helpossa mutkassa neiti meni ensimmäisen kierroksen 2 virheellä ja toisen puhtaasti! Daisy myös sijoittui toiseksi!!! Ja klassautui pois helposta.
Korson kisoista tulee myöhemmin postausta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti