lauantai 5. syyskuuta 2015

Palojoki 29-30.8

Jeejee taas vaihteeksi kisapostausta :D
Viime viikonloppuna oltiin kisaamassa Palojoen kaksipäiväisissä. Samassa syssyssä oli myös näyttely johon myös Obe osallistui :)Lauantai:

Obelix ei ollut ollenkaan siis esteilemässä, vain petissä. Arvostelussa äijä vetäs 94p ja senioreiden lkv 1! Olin ällikällä lyöty sillä en todellakaan osannut odottaa noin hyviä pisteitä :p

Daisy Kisaili kv mutkaa ja oli myöskin petissä. Petistä neiti sai 93p, 5p kuman sekä hurmaava hermeliini palkinnon. Oli näyttelyn ainoa hermeliini :DD Esteillä Ensimmäisen kierroksen Daisy hyppi reippaasti 1 virheellä, Toisen reippaasti edelleen, puhdas rata ja luokan voitto! Sai myös toisen klassauksensa mutkalta :)

Siiri S

Siiri S

Siiri S

Johanna B

Siiri S

Sunnuntai:

Obelix oli edelleenkin vain petteilemässä. Tällä kertaa sai 94.5p! Pojan tähän mennessä parhaat pisteet. Obe sai myös 5p kuman ja lahjoituspalkinnon :) On se vaan hieno eläin!

Daisy kisaili kv suoraa ja oli myöskin petissä. Petissä samat pisteet eli 93p. Esteillä kisattii kv suoraa, ensimmäinen kierros kahdella ja toinen kierros yhdellä! Ollaan enään yhden päässä vaikeasta :) Suoritus riitti 8. sijaan. 

Vera L

Saara K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti