sunnuntai 3. elokuuta 2014

2.8 Palojoki epv ja 3.8 puotiharju

Oltiin kisaamassa siis tänä viikonloppuna molempina päivinä. Lauantaina Mirkan epävirallisissa ja sunnuntaina Puotiharjussa virallisissa.


                               Lauantai
Palojoen kisat sujuivat todella hyvin. Myin yhden esteen ja suoritukset olivat loistavia! Sain myöskin kokeilla olla tuomarina ja se oli huippu hauskaa oikeasti! Kisat olivat pienet ja se oli kiva vaihteeksi :) Myin mirkalle siis itse tekemäni pyramidin joka oli meidän käyttöön hieman liian pieni. Tiedän että olisin voinut yhdistellä sitä johonkin ja muuta, mutta päätin nyt myydä sen pois. Teen myöhemmin uuden ja isomman sitten.

 
Este oli siis tämän näköinen. Kuva on huono koska otettu kännykällä :´DD
Bonita ja Obelix hyppivät molemmat kv suorassa ja Obelix helpossa mutkassa.
Bonita hyppi ekan kierroksen yhdellä virheellä erittäin nopeasti!
 
 
(Oli pakko laittaa tämä viimeinen kuva koska tässä näkyy millaisella ilmavaralla Bonski hyppää!!)
Toisella kierroksella mentiin sitten kolmella virheellä. Eipä tuo oikeestaan haitannut kun eka kierros mentiin erittäin hyvin :) Bonita sijoittui toiseksi!
 
 
 
Obelix meni ekan kierroksen kvssa viidellä virheellä. Joka oli kyllä odotettavissa :D
 
 
Toisella kierroksella taas poju meni KAHDELLA virheellä!! Oli huippu parannus ja todellä hyvä suoritus Obelta♥
 
 
Helpossa mutkassa Obelix meni ensimmäisellä kierroksella kahdella virheellä, ja toisella kierroksella yhdellä joka oli vain pieni huolimattomuusvirhe koska en tajunnut korjata ja  puomi tippui puoliksi :/

 
(molemmat kuvat ovat ekalta kierrokselta). Julia otti kaikki nämä kuvat :) kiitokset Julialle!!
 
 
Sunnuntai
Oltiin Pelkästään Bonitan kanssa Puotiharjussa kisailemassa. Tytty siis hyppi helpossa mutkassa. Hypytin myös Ronjan kahta kania. Neiti ei ollut hyppy fiiliksellä joten kisat eivät sujuneet kovin hyvin meidän osalta :D Bonita hyppi siis kolmella virheellä molemmat kierrokset. Oli tosi kuuma ja Bonita ei vain hallitse mutka ratoja joten ei nyt sitten saatu sitä viimeistä klassausta.
 
 
 
Kuvat on ottanut Juulia :) Kiitokset myös Juulialle!
 
Eli ensi viikolla on palojoen kaksi päiväiset kisat jonne mennään Bonitan kanssa hyppimään kv suoraa, helppo mutkaa ja korkeushyppyä. Mietin vielä laitanko Obelixin hyppimään molempaa kvta.  
 

 
 
 
 

2 kommenttia: