torstai 7. elokuuta 2014

Hyppyjä ja ulkoilua


Oltiin pupujen kanssa tänään tosi kauan ulkona ja otin taas (vaihteeksi) kuvia. Myöskin äiti suostui ottamaan kuvia kun hypytin puppeja. Toista kertaa hypytin nyt tolla meidän uudella M-esteellä. Se on oikeesti tosi kätevä koska siitä saa korkean ja pitkän samaan aikaan.
 

                                                Bonita

 
Bonitasta ei yleensä saa "hyviä" kuvia kun se on ulkona, tällä kertaa sai :D Tytty myös hyppi TODELLA hyvin tota ämmää. Oon oikeesti ihan  ällikällä lyöty!
 

Obelix

 
Obelix oli ulkona enimmäkseen syömässä takapihalla apiloita mutta sain siitäkin muutamia kivoja kuvia :)
 
 
Poju hyppi myös tosi hyvin siihen nähden miten yleensä hyppii esteitä. Alussa kyllä puomit lenteeli siihen malliin että ehdin ajatella jo tuleeko tästä mitään :D Viimeisessä kuvassa vaikka näyttää siltä ettei Obelix pääse puhtaasti yli niin oi kyllä, kyllä pääsi.
 
Muuten viikonloppuna on siis palojoen kaksi päiväiset kisat! Olen menossa molempien kanien kanssa molempina päivinä. Obelixin kanssa kv mutkaan ja kv suoraan, Bonitan kanssa helppoon mutkaan, korkeushyppyyn ja kv suoraan. Saa nähä mitä Obelixin kanssa tulee noissa kv luokissa... Mennään yökyläilemään milalle ja kiralle :) Luvassa varmasti tosi mukava viikonloppu kaikin puolin!


 

 

4 kommenttia: