sunnuntai 31. elokuuta 2014

Puotiharju 31.8

Tänään oltiin siis kisailemassa molempien kanien kanssa puotiharjussa. Oli ihan super kivat kisat ja tosi kiva tunnelma! Nyt ollaan sitten kisattu Bonitan kanssa tasan vuosi! Ja nyt kisataan molempia kveita joten oon tosi ylpeä! Mutta nyt itse aiheeseen.

keskivaikea
Mullahan oli siis molemmat kanit hyppimässä kvta ja meni paremmin kun olin olettanut! Obelixilla oli selvästi joku hyppypäivä ja poju pomppi ekan kierroksen seitsemällä virheellä ja toisen kierroksen kolmella virheellä. Ensimmäisellä kierroksella annoin oikeestaan vaan mennä, mutta toisella kierroksella nostin tuplakrysetin yli joten Obelix pomppi loput esteet ihan tykittämällä.
 
 Bonita taas hyppäsi ekan kierroksen viidellä virheellä, koska en juurikaan korjaillut tai muutenkaan panostanut oikein... Toisella kierroksella tyttykin meni kolmella virheellä!

Kävin uimassa heee
 
Myös mulla oli molemmat kanit tiimihypyssä. Bonitan parina oli siis ronjan vandal kani ja tytöt olikin sitten ensimmäisinä.... Ronja tai minä ei oltu koskaan hypytetty/nähny kenenkään hypyttävän tiimiä. Jännitti kyllä ihan törkeesti mutta eka kierros mentiin neljällä virheellä ja toinen kierros kahdella!
Mun ja Karkin hullu kluppapari hyppäsi ekan kierroksen kolmella VAUHTIvirheellä ja toisella kierroksella vain yhellä virheellä. Oon tosi ylpeä näistä pojista!

 
 
Loppuun vielä haluaisin sellaista kysyäettä kiinnostaisiko teitä muutkin jutut kun vaan kanipostaukset? koska blogiin saattaisi tulla paljon enemmän postauksia joten ajattelin että joskus teen jotain postauksia jotka eivät liity kaneihin! miltä kuulostaisi?


 

2 kommenttia: